Projecte Guanyador Ajuts a la producció i a la recerca Telenoika 2011

KINO RAW FLOSSH

Carlos Sánchez Padial i Simón Vialás Fernández.
Projecte de desenvolupament de cine de codi obert amb Elphel i Blender.

 

Elphel és una càmara de hardaware i codi obert.
En el mercat actual d’obsolescència programada, Telenoika ha apostat per un projecte de recerca sobre aquesta càmara, considerada per la comunitat investigadora a hores d’ara, com el projecte d’aquest tipus amb més possibilitats de consolidació.

Elphel es una cámara de hardware y código abierto.
En el mercado actual de obsolescencia programada, Telenoika ha apostado por un proyecto de investigación sobre esta cámara, considerada por la comunidad investigadora en estos momentos, como el proyecto de este tipo con más posibilidades de consolidación.
Leer los detalles del proyecto: Link

Resolució Ajuts Telenoika 2011:: http://telenoika.net/resolucio2011